Gitaarles Rotterdam

Er zijn leraren die hun leerlingen kiezen op basis van de tijd die het geleden is dat hun leerlingen gitaar begonnen te spelen. Het is moeilijk om je aan te passen aan het feit dat andere studenten, die nog niet zo lang gitaar spelen, niet zo vaardig zullen zijn als degenen die al jaren gitaar spelen. Als je jarenlang met een gitarist studeert, ontwikkel je een zekere precisie die je in staat stelt gitaar te spelen alsof je het al jaren doet … al lang voorbij de leeftijd waarop de meeste leerlingen het klaslokaal verlaten.

Denk er eens over na, je kind dat je gitaar leert spelen, je investeert in hun opleiding, en je geeft ook nog geld uit aan die opleiding. Persoonlijk denk ik dat de vraag zou moeten zijn: “Wie geeft er les?”

Natuurlijk zijn er andere factoren die van invloed zijn op je beslissing welk type ontvetter je gebruikt. Maar hoeveel is dat u waard?

Natuurlijk gaat u niet tegen uw kind zeggen dat het geen gitaar mag spelen, vooral niet als een van hen u vertelt dat het geen zin heeft om gitaar te spelen en dat het zal afzwakken of helemaal niet zal optreden. In feite is er echt geen manier om ze te vertellen dat ze niet mogen spelen.

Ook is er geen manier om ze te vertellen dat het geen goed idee is om gitaar te spelen voor de lol. Wie weet waar ze in geïnteresseerd kunnen raken. Voor de meeste leraren en dirigenten overheerst het feit dat zij op zoek zijn naar een leerling die de muziek van hun talent wil kopen. Het feit dat die persoon misschien wel of misschien niet geïnteresseerd is in de muziek, betekent niet dat ze niet serieus zijn in hun behoefte om het te kopen. Een student zou kunnen kopen de muziek omdat ze een goede verkoper, of misschien willen ze hun naaste vrienden en familie te voeden.

Het probleem is dat je nooit gaat weten wat ze denken, je gaat een beetje drift te krijgen, in de meeste gevallen, dat bijna alle van hen zijn serieus. Hoe je moet omgaan met die drift, is om gewoon negeren, en om ervoor te zorgen dat ze wel blijven luisteren naar de muziek die ze op dat moment spelen met zo’n hoge passie.