Escape room Zoetermeer 1

Stel dat je besluit wat geld te investeren om een escape room naar eigen ontwerp te maken. Het kost je 10.000 euro in Europa. Dat is ongeveer $1,500 US. Je zult ook boekhoudsoftware en andere hulpmiddelen nodig hebben. Laten we zeggen dat je een team van 10 mensen hebt. Dat komt neer op 1010 Europese dollars. U zult ook voedsel nodig hebben, Supplies, CCTV (Internet of things), publishing, design, etc. Het komt allemaal bij elkaar voor een geweldige prijs.

10 Ontwerper- Het is belangrijk dat de ontwerper al bekend is met escape rooms. Anders zal de klant specificeren wat ze willen, en de ontwerper zal het bouwen. De klant kan ook meer dan één kamer bestellen voor dezelfde prijs. De truc hier is dat de ontwerper niet gratis werkt. Er is een setup vergoeding. De gratis kamers hebben een setup vergoeding.

11-Bron onbepaald -De opdrachtgevers kunnen ook andere mensen van buiten inhuren. Zij kunnen de kandidaten interviewen en degenen kiezen die het beste bij de beschrijvingen passen. Zij kunnen ook professionals van buiten inhuren. De nadelen zijn dat de professionals niet goedkoop zijn, en dat het werk erg zwaar kan zijn.

12-box office- Het is gebruikelijker voor escape rooms om in een gebouw te zitten, zoals een kantoorgebouw. Dit bespaart een hoop geld. De klanten hoeven geen kantoor te huren voor de kamer.

13- Enkelhandig- Computers zijn al duur. Tenzij de klant zelf het ontwerp wil doen, dan kiezen ze meestal de escape room met een budget.

14- Ingang- De meeste escape rooms hebben nog steeds een ingang nodig. De ontwerpers gaan meestal voor een deur die ze maken met glas, eruit zien als een deur, of een versterkte deur.

Dus, waarom zijn niet alle escape rooms goedkoop?

Om eerlijk te zijn, de inbraken zijn zeker. Maar, sommige goedkopere kamers bieden wel de hogere prijs, voor een bepaald niveau van veiligheid. De klanten kunnen vaak het verschil zien. Ze moeten voorkomen dat er ingebroken wordt. Maar zelfs als het geen bedreiging is, is het toch belangrijk om een escape room te hebben. We weten allemaal dat sommige kamers beter zijn dan andere als het op ontsnappen aankomt.

Enig advies over het vinden van een goede escape room aanbieder? Misschien kun je zoeken naar een kameraanbieder die goedkope kamerprijzen aanbiedt. Doe wat onderzoek voordat je er een uitkiest. Controleer voor getuigenissen over hun diensten. Er zijn een aantal social media sites die je potentiële klanten kunnen leveren. Het is een gemakkelijke manier om dicht bij de escape rooms in de buurt te komen. Wees je ook bewust van het gebied. Het is beter om te kiezen voor een kamer in een gebied dat veel mensen ontsnappen heeft, zoals een.