dj Utrecht

Allereerst moeten we je vraag een beetje categoriseren. Bedoel je “Hoeveel zal een DJ kosten”? Of “Hoeveel moet een DJ kosten?” Bij het beantwoorden van deze vragen zul je het volgende moeten weten:

1)Categorie DJ- Er zijn verschillende categorieën DJ’s Het zijn Mobiele DJ’s die reizen met hun eigen apparatuur en een studio waar ze optreden die meestal is gevestigd in een hotel of lodge. Andere categorieën DJ’s zijn bedrijfs-DJ’s die ook freelance DJ’s zijn. Ze zijn voornamelijk te vinden in clubs en amusementshuizen.

2)Begin van het seizoen- Tijdens het zomerseizoen (eties) overleven en slagen de vrijetijdsstrandclubs of discotheken met de hulp van de DJ. Dit komt omdat de combinatie van de muziek en het goede amusement ertoe leidt dat een grote menigte de club binnenkomt. En als een DJ hen niet kan overtuigen met muziek, dan zullen ze het feest niet spelen.

3) Voorzieningen van de DJ- De DJ zal zijn of haar eigen lichtsysteem, decoraties, mistues enz. moeten meebrengen. Een goede DJ zal ook een set comfortabele lounge stoelen moeten hebben en wat bekers en drankjes om drankjes in te serveren.

4) De taal van de DJ- Dus in plaats van instructies aan te nemen van de pianospeler wat dacht je ervan de DJ te vragen een liedje in een andere taal te zingen speciaal voor de gelegenheid die plaats zal vinden.

5)Weggeven van evenement T perk- Wat de gasten op het evenement willen is zeker het verschil maken. Daarom moet een goede DJ in staat zijn om hen te geven wat ze willen. Een van de evenementen die mensen leuk vinden is de DJ’s tafel. Hier kan de DJ freebies weggeven aan de gasten en misschien zelfs een prijs.

6)Video van de DJ- Dus een goede DJ zal niet alleen een laptop gebruiken om muziek te serveren maar zal een videoscherm meebrengen dat het feest interessant en de moeite waard zal maken. Een DJ zal bovendien een miniportfolio moeten meenemen dat de gasten kunnen zien in de video die de DJ gebruikt.

7)Muziek Collectie- Een goede DJ moet een uitgebreide collectie van verschillende genre’s van muziek hebben, samen met een grote collectie van muziekvideo’s.

8)Maak het feest interactief- Een van de dingen die een DJ een goede DJ maken is zijn of haar vermogen om zich aan te passen aan de fluctuatie van de nummers, waardoor ze interessanter worden. Het is niet dat de DJ moet de beste collectie van nummers hebben, het is de mogelijkheid om het feest levendig te maken. Een emcee kan een feest dat niet zo plezierig is alleen maar levendig maken.

9) Houd het feest kort – Een feest dat niet erg onderhoudend is, heeft gewoon geen zin. Idealiter zou de DJ in staat moeten zijn om de lengte van het feest tot ongeveer een uur te beperken. Uiteraard zal elke emcee het feest langer willen laten duren.

10) Toespraken voor het evenement – Voor het feest kan de DJ enkele toespraken houden voor het evenement. Dit kan helpen om de gasten te vermaken en hen een speciaal gevoel te geven als het evenement dichterbij komt.

11) Verwelkom de gasten- Net als jij en je gasten aankomen, moet de DJ iedereen overeind krijgen en het feest laten beginnen. Dit moet niet gewoon een generisch “Welkom op je feest, wat wil je nu gaan doen?” zijn, maar moet een nieuwe charme aan het feest toevoegen.

12)Waarschuw de gasten- De top DJ’s moeten in staat zijn om de flow van het feest en de stemming te managen. Het is de taak van de gastheer om de toon te zetten, en de emcee moet proberen om de flow van het feest te behouden.

13) Voeg afwisseling toe aan het feest – Een goede DJ kan de energie in het feest veranderen en de gasten gelukkig maken. Dit is wat je nodig hebt om je feest zo gedenkwaardig mogelijk te maken.

14)Maak niet dezelfde fout- Je moet onthouden dat de eerste paar liedjes normaal gesproken het slechtst zijn. Zodra de gasten gewend zijn aan de nummers, zullen ze natuurlijk opstaan en dansen. Zorg ervoor dat u laat de gasten om hun plezier.

15) Bied altijd kraanwater aan- De meeste mensen zullen dorst krijgen op een feest. s Nachts wordt het erg warm buiten, en je gasten hebben misschien geen zin om een flesje water te delen. Je moet altijd wat kraanwater bij de hand hebben.

16) Geef je gasten een knipoog – De meeste mensen waarderen een glimlach en een paar vriendelijke gebaren. Word niet te serieus; gewoon een paar buigingen en lachjes om uw gasten aan te moedigen te blijven glimlachen.

Pas op voor lange gezichten- De meeste mensen zullen aanvoelen dat een feestganger verveeld begint te raken na een bepaald aantal nummers zonder veel vooruit te komen. Je moet het ijzer smeden als het ijzer heel heet is. Mensen zullen dit aanvoelen en over hun schouder gaan kijken.

17)Geef niet onnodig geld uit- Je moet geen geld uitgeven op een evenement zonder dat er al veel gepland is. Het wordt in verband gebracht.