Game shop

De meest eenvoudige vorm van vooruitgang is door middel van Minecraft’s middenklasse wezens, de kruiper, slijm, spider jockey, pigman, en meer. Elk van deze wezens heeft een donkere orb of “Neutraal Station,” een royale hoeveelheid hit points en schade die niet kan worden beschadigd door spelers, en een speciaal gebied waar ze hun hit points kunnen regenereren.

Miljoenen Minecraft werelden bestaan in de vorm van deze eenvoudige vorm van spelen. Bijna elke kaart heeft een hemelblok dat de locatie weergeeft, en in sommige kaarten, de hemel Neutraal. De Sky Neutral betekent dat het niet gezien kan worden vanaf de oppervlakte. De basisregels van Minecraft worden vertegenwoordigd door een paar blokken. Om toegang te krijgen tot de Nether, moet de speler hetSkyBlock vernietigen, dat kan worden vernietigd in een eenvoudige loopbrug door te schieten op een creeper, slime, spider of zombie.

Er is nog veel meer te weten. De beste plaats om het te leren is door het spel daadwerkelijk te spelen, maar veel succes! Er kunnen knooppunten gevonden worden; Nether verandert gegarandeerd de richting van het dichtstbijzijnde waardeloze knooppunt naar de oppervlakte, dus wees voorzichtig! Monsters kunnen worden uitgedaagd; aan de onderkant van de kaart is er een gebied genaamd de Nether Wings, dat kan worden betreden om extra moeilijke wezens te spawnen.

Nether is een interessante en unieke toevoeging aan de Minecraft-serie. Ik ben er zeker van dat deze toevoeging zal leiden tot veel meer versies van het populaire spel, en dat miljoenen nieuwe spelers op zoek zullen gaan naar het blok waar Nether zijn naam aan ontleent.

* Een kort overzicht van het Minecraft videospel:

Op het eerste gezicht lijkt dit spel op een eenvoudig platformspel, maar het is complexer dan dat. Het spel vereist vaardigheid, veel tijd en aandacht voor detail, naast geluk. Slijpen, plannen en gebruik maken van het scorebord zijn de belangrijkste vaardigheden die alle spelers nodig hebben om te winnen. Wanneer het spel begint, zullen een paar wezens spawnen om het spel te beginnen, die gras, slijm of kruiper kunnen zijn, en de spelers zullen hen moeten doden alvorens verder te gaan naar het volgende niveau en de “Nether” te vinden. De “Nether” is een onbegrensd vlak van energie en niets dat spelers kunnen bouwen op, als zodanig, is er geen “het voltooien van de kaart” extra taken. Zolang een speler de basisvaardigheden heeft die nodig zijn om de “Nether” te overleven, zullen zij in staat zijn om zich een weg te banen door de levels en te profiteren van de items die vallen, de levels zijn oneindig, en er is geen “einde” Hoewel, er is een einde aan het spel, wanneer een speler zijn weg naar de “Nether” heeft gebouwd en de wezens die er rondspoken heeft verslagen, zullen zij in wezen het spel hebben gewonnen, en naar de volgende halte in de Minecraft Video Game shop Episodic Marathon worden gebracht.

Er zijn misschien oneindig veel personages om mee te spelen, maar er is maar één Hence Everybody Can Play! De klassen omvatten: Warrior, Rogue, looter, spectral, en avatar, met elk hun eigen unieke vaardigheden en skills die elkaar aanvullen. Wanneer een speler het spel speelt, zal hij merken dat hij ofwel de hoofdquest kan volgen, die begint op het drijvende eiland, ofwel zijn eigen avonturen kan beginnen en nieuwe bondgenoten kan zoeken om hem onderweg te helpen. Dit is echter een vereiste voor elke speler, want zodra ze het eiland hebben verlaten, is het niet langer publiek spel, en dus moeilijk om andere spelers te laten weten wanneer je het spel hebt voltooid.

Hoewel er enkele technische problemen zijn die vervelend zijn, en een speler ervan zullen weerhouden een leuke tijd te hebben, heeft de ontwikkelaar zoveel nieuwe ideeën die worden geïmplementeerd, dat dit kan worden aangepakt vóór de release datum voor $30. Als je overweegt het spel te kopen (en je hebt extra geld te besteden), overweeg dan al deze problemen, en welke andere problemen het spel voor jou zouden kunnen bederven nadat het is uitgebracht.

Over het algemeen heeft Flower de tand des tijds goed doorstaan. Het is makkelijk op te pikken, heeft prachtige graphics, solide mechanieken, veel inhoud, en is zeer competitief. Het is echter niet zonder gebreken, die met de naderende releasedatum zeker tot frustratie zullen leiden.