DJ huren

Als je wilt dat je bruiloft een fantastisch succes wordt en de aandacht trekt van al je gasten, dan is een professionele DJ een must. Hij of zij moet een professional zijn met een brede collectie muziek, moet de laatste hits kennen en moet in staat zijn om je gasten een uur of zo te vermaken. Een DJ moet ook weten hoe hij of zij een paar microfoons naar de zaal van de club kan seinen voor simultaanvertolking.

Een DJ moet kunnen mixen tussen twee tot drie geluidssystemen en kunnen schakelen tussen de verschillende geluidssystemen. Dit komt neer op zo’n vierentwintig afspeelapparaten, en dan hebben we het nog niet eens over de koptelefoon en de microfoon die bij de speler horen.

De speler

De speler van een DJ moet van allerlei gemakken zijn voorzien, zoals een hoes om de tracks te beschermen, een beschermende perspex frontplaat en speciale knoppen voor snelle toegang tot kanalen, effecten, metronoom, pitch bend en een crossfader. De speler moet ook een of twee “stekkers” hebben voor de aansluitingen van de microfoon naar de luidspreker.

Een elektronische speler is een goede optie voor moderne bruiloften, maar voor veilingen of wedstrijden is een CD-speler nog steeds de beste keuze.

Voor bijna elke evenementensituatie gelden dezelfde opties. Een mobiele DJ moet in staat zijn om alle nummers die gedraaid zullen worden op elkaar af te stemmen. Hij of zij zou moeten weten wat de beste manier is om de muziek te versnellen of te vertragen om de menigte te behagen en zou speciale effecten moeten kunnen inbouwen zoals strijkers, pyrotechniek, drumschudden om de impact van het evenement te vergroten. De CD-speler stelt de DJ in staat een speler (harde schijf) te gebruiken die de schijf leest en de muziek afspeelt die daadwerkelijk op de schijf staat. Dit maakt CD-spelers draagbaar. De speler en het afspeelapparaat moeten dezelfde reinheid hebben om ervoor te zorgen dat de schijf transppy en vrij van analoog afval is.

EMMI Muziekhandel

EMMI Performance Music is de toonaangevende leverancier van muziek voor evenementen, ¬© zoals bedrijfscompetities, school en kerk evenementen, beurzen, festivals,Lady Gaga’s Gay Fantasy Fascination Street Tour, Chickering met Clara Salome, Valentijnsdag vieringen, en vele anderen.

Zij zorgen voor live up-to-date chart muziek, evenals een op elkaar afgestemde playlist van ontspannende muziek en visie. De emmiuratie diensten omvatten live up-to-date chart muziek, evenals innovatieve lichteffecten, ruimtelijk geluid, spectaculaire visuele behandelingen, en speciale muziek. De live stage acts zijn onder andere emcees, DJ’s, vocalisten, harpisten en orkesten.

EMMI biedt een breed scala aan diensten. Van priv√©-evenementen tot festivals, van bedrijfsevenementen tot beurzen, het biedt op maat gemaakte thema-evenementen, en hosting services.EMMI biedt volledig uitgeruste DJ’s, licht en geluidstechnici, voor elke stijl evenementen. Als het op muziek aankomt, is het essentieel dat het lied en de muziek hand in hand gaan. Een DJ kan geen muziek draaien als het niet wordt gehoord. EMMI zit al bijna zoveel jaar in de muziekindustrie en weet hoe belangrijk muziek is voor een succesvol evenement.

Imono Digital, SD Client, CapExchange, en Master Player zijn enkele van de bekroonde merken in de EMMI klantengroep.

EMMI streeft naar een uitroeibare omgeving waar ze diensten leveren die in sync en harmonie zijn met het evenement. Ze hebben gewerkt met een breed scala van merken, zoals tandpasta fabrikanten, Occidentia, Mondriaan, Quilted Northern, advantagells, en Hilary Duff om er een paar te noemen. Met de juiste muziek en verlichting, evenals de juiste ruimtes, kan emmi een evenement omtoveren van gewoon naar buitengewoon.